Too tired to do anything

2013-01-31 @ 08:17:12
jag är så jäkla trött. jag har inte orkat ta mig upp än och jag la väckarklockan på 7.00. jag måste duscha. jag har två lektioner idag men jag känner nästan för att sjukanmäla mig. nej jag måste åka till skolan. jag måste lämna in en skriftlig uppgift som jag redan är efter med.

Covered in blood

2013-01-29 @ 19:56:05
Varning för ett detaljerat och äckligt inlägg!!
Jag är rädd. jag trodde jag nästan skulle dö så skrämd och rädd som jag var.
jag skriver med mobilen.
jag var elak mot mamma. jätte elak. jag skrek åt henne att hålla käften och gå och dö. och en massa annat tjafs också.
jag bestämde mig för att jag måste straffas genom att skära. jag skulle inte kräkas då maten hade fungerat jättebra idag. så för en halvtimme sen kom jag in till badrummet. tog en ny rakhyvel och plockade isär den tills jag fick fram bladen. jag tänkte att jag inte kan skära på mage eller handleder eftersom att de såren inte har läkt än. så jag bestämde mig för låret. med mitt nya oanvända blad så började jag skära. det kändes knappt så jag tänkte att lite djupare, några snitt till. och då, då drog jag ett djupt snitt och såret delades i två delar och började droppa blod på golvet. jag blev jätterädd och tårarna började flöda. det öppnades verkligen upp jätte mycket, det har aldrig hänt mig förut. jag vill inte dö såhär. jag kunde knappt andas och började ta toapapper på såret. i min panik började jag tänka på vad som hade hänt om jag hade gjort samma sak på mina handleder där huden är tunnare. jag hade förmodligen legat död nu. men det konstiga var att rätt som det var så blev jag illamående. jag lyfte snabbt på toa locket och spya kom upp. jag fattar inte hur det gick till. det kanske var paniken och rädslan som fick mig att kräkas.
tänk om jag hade skurit mig på handleden. jag vill inte tänka på det. tack gode gud att jag är tjock på låren annars hade jag kommit åt något större blodkärl.
nu vill jag duscha men jag får vänta en stund till så att blodet stannar upp.

I know this isn't the best way. But it's still a way

2013-01-28 @ 23:19:49
Vår digitalvåg fungerar inte!! jag tror att batteriet är slut men jag vågar inte påminna om det för då blir alla misstänksamma. jag ville ju väga mig!! det känns som om jag har gått ner i vikt eller kanske inte men som mitt matbeteende ser ut nu så kan jag ha gått ner i vikt.
det här är inte bra. inte bra alls. jag borde sluta men det känns som om att jag ändå vill fortsätta så om jag går ner i vikt eftersom att det gör mig glad.
idag hade jag tydligen en lektion och den var inställd så jag var ute med en kompis tills det var dags för mig att träna. jag tränade ett step pass och ett skivstång pass. jag kom hem vid sju och sen började jag äta och äta och äta. nu har jag varit i badrummet länge. jag har duschat och blivit av med maten. nu är jag jättetrött och utmattad.
Godnatt

I took shortcut through the woods and I lost my way

2013-01-27 @ 23:28:00
"åh nej jag lever!!! och jag är fortfarande tjock!!!!!!!!!" det var det första jag tänkte när jag vaknade imorse. jag hatar mig själv sååå mycket. inget är tillräckligt. inget.
jag har kräkts för andra gången idag men ändå är jag inte nöjd med någonting nu. ni kan strunta i det där jag sa om att gå ner i vikt. vad tänkte jag på egentligen. jag kommer aldrig bli frisk. det är precis som förr jag äter och kräks och äter och kräks men den ända skillnaden nu är att jag har varit med om allt det här förr. jag vet precis hur allt kommer bli. jag vet också hur jag ska göra för att fixa de,t för att sluta äta och kräkas. jag vet hur jag ska kunna äta normalt och behålla det. men jag vill inte. inte nu iallafall. 
 
Det känns inte längre som om att jag kräks för att jag är rädd att bli tjock. eller jo till viss del men inte lika stor del. nu handlar det mer om känslan av att vara tom och att kräkas upp känslor som jag har tystat med mat. ibland kan sed gå mer än tre timmar från det att jag haar börjat äta tills jag kräks och då handlar det om att något hände som gjorde att jag ville kräkas. det handlar inte om stora saker som händer utan småsaker som igår då ville inte en app på min telefon fungera och då fick jag nog. jag avinstallerade appen och gick och kräktes. det är ju inte en stor sak men det var en sak som var sista droppen för mig. det händer ju en massa små sake under dagn men jag verkar inte bry mig om dem men det kanske jag ändå gör omedvetet och istället så sparar jag dem inom mig och tystar dem med mat men till slut så räcker inte maten till och något gör att jag behöver bli av med allt.
 
 

I'm not sick of you yet

2013-01-25 @ 11:28:26
Idag är jag ledig!! jag vaknade vid tio. åt ca tio cashewnötter och nu bakar jag cupcakes. just nu känns allt okej. men jag tror inte att jag kommer må så bra sen. jag vaknade med en konstig och obehaglig känsla. jag var helt genom svettig vilket jag aldrig brukar vara. det kan bero på att jag hade lite obehagliga drömmar inatt.
vid tre så ska jag iväg och träffa min psykolog och sen ska jag iväg och träna.

I knew you were trouble when you walked in

2013-01-23 @ 09:42:54
Jag gick inte till skolan idag. jag kände verkligen inte för det. Jag hade bara geografi och samhällskunskap, på geografin är det eget arbete som gäller och på samhällskunskapen tittar vi på film.
Jag ska gå och spinna istället.
jag kan inte kontrollera mig längre. jag bara äter och äter och äter och äter och äter osv.....Sjukt!!!!!!!
jag vill inte längre. jag orkar inte heller. jag vill inte banta. jag ska äta normalt och nyttigt och träna. det tar bara på mina krafter annars och så slutar det alltid med att jag hetsäter och spyr.
 
 
när man får kommentarer på blogg.se och ska svara på dem genom den där svars knappen hur blir det då. får persoen som kommenterade ett svar då? för jag använder den och jag vet inte riktigt om någon får ett svar av mig

I can't set my hopes too high cause every hello ends with a goodbye

2013-01-20 @ 23:30:05
jag har varit rätt upptagen under helgen. men har ändå haft tid till att hetsäta!!
iallafall så vill mina kompisar gå ut någon fredags kväll med mig. dom är inte en tjejer som dricker för mycket. dom sa att vi inte behöver dansa hela tiden utan bara vara ute och träffa nya människor. jag tror inte jag vill följa med tyvärr. jag är jätte obekväm i sådana miljöer med mycket människor. jag känner mig så tråkig men jag klarar inte av det. jag vill att allt ska vara säkert, vågar inte ta några risker. allt ska vara planerat så att inget blir fel. det är därför jag inte vågar göra sånt. just för att jag inte vågar ta några risker då jag inte vet exakt vad som kommer hända.
Godnatt


If hunger is not the problem, then eating is not the solution

2013-01-18 @ 14:35:40
Hej!!!
jag är glad och pigg!! jag har till och med ätit frukost idag!! vilket jag aldrig brukar göra på vardagar. snart ska jag träffa en kompis på stan. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag ska iallafall inte äta något onödigt. sen vid 5 ska jag åka till friskis och träna.
allt är bra och kommer att vara bra idag.... hoppas jag!!

Fitspo

2013-01-17 @ 23:00:45
jag kommer lägga upp lite fitspo bilder. man kan väl tolka dem som thinspo också men det är inte mitt syfte. fitspo för mig är när man är hälsosamt smal, man kan ju se det som thinspo då också men jag kommer inte lägga upp bilder med ohälsosamt smala tjejer.
det här tycker jag är fitspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag älskar vackra, långa, smala ben!!!!

Got a dream, got a spark and got somewhere to be

2013-01-17 @ 22:02:59
jag har inte varit inne för att jag mått skit. det blev bara fel och jag började hetsäta och kräkas i flera dagar. men idag var jag hos min psykolog och pratade ut om det och det har faktiskt hjälpt. Nu mår jag mycket bättre och känner mig fortfarande motiverad till att gå ner i vikt i jämförelse med förut då jag gav upp för att jag hade förstört det under några dagar. 
imorgon kommer nog bli en bra dag. jag ska till skolan och ha aktiekunskap och matte och sen efter skolan så ska jag träna.
 

Nothing is more beautiful than a smile that has struggled through tears

2013-01-07 @ 14:58:38
plugg plug plugg och plugg......
snart ska jag sluta plugga och åka iväg till friskis.

I'll be fine even though I'm not always right

2013-01-07 @ 03:13:34
jag mår jättebra!! jag har mått så bra de senaste dagarna.
idag har jag pluggat hela kvällen så då har jag inte behövt tänka på mat volket är skönt.
imon ska jag plugga vidare och sen ska jag träna.
på tisdag börjar skolan igen. jag nästan saknar skolan. jag har inget emot skolan. jag tycker till och med om att gå i skolan det ger mig rutinerna jag behöver.
nu är det nog dags att sova.
Godnatt
 

A handful of moments I wish I could change

2013-01-05 @ 21:29:03
igår var det hemskt.... jag bråkade med min syster och sen skar jag mig på magen. det som var positivt och/eller negativt (det beror på hur man ser det men jag tycker att det är positivt) var att pappa skulle komma och hämta mig och min stster och skjutsa oss till vår moster och nu kommer jag till det positiva som var att jag blödde och var stressad på samma gång så jag fick ha en massa servetter under det svarta linnet för att stoppa blodflödet och sen så brukar jag alltid tvätta såren efter att jag har skurit mig. det blir ju liksom som en del av straffet att behöva ta hand om det.
sen hemma hos moster så var jag väldigt tyst och höll armarna runt magen.
 
men nu idag mår jag faktiskt mycket bättre.
jag har bestämt mig för att gå ner i vikt! :D och självklart ska det gå till på ett hälsosamt sätt! jag väger väldigt mycket nu.... jag ligger på exakt 62,9 och jag vill ner till 55kg. enligt mina beräkningar så når jag 55kg om 147 dagar vilket är den 1 juni, om jag äter 1400 kcal/dag. men jag kanske når dit snabbare då jag trännar ibland. men det känns ändå bra att ha ett mål och att allt är planerat.
 
nu tänker jag på hur allt var. just nu är mitt mål att gå ner 8kg på ca ett halvår. förr kunde jag gå ner minst ett kilo under ett dygn när jag fastade. men då mådde jag dåligt eller jag var ju glad då jag fastade men det höll ju aldrig, jag mådde ju dåligt direkt när jag började äta.  men nu kommer jag må bra och det kommer att hålla.
 

Mirror mirror can't you see? What you show is ruining me

2013-01-03 @ 16:19:45
Hej! jag hade ett bra nyårsfirande. drack gjorde jag också men inte så jag blev full. dagen därpå kollade vi på film, the human centipede 1 och 2. jag kan säga er att tvåan är den sjukaste filmen som någonsin gjorts!!
idag är det lite sådär. men det blir nog bra. har inte ätit något än då jag vaknade vid ett så snart ska jag fixa något att äta.