Exhausted

2012-12-30 @ 08:40:08
I fredags var det hemskt. jag åt och kräktes åt och kräktes och åt och kräktes. jag kräktes fyra gånger. Sen igår blev det lite samma sak fast då kräktes jag två gånger. idag vill jag absolut inte kräkas. jag måste vila.
Imorgon så åker jag iväg med familjen till min morbror där vi ska fira nyår. egentligen vill jag bara stanna hemma i min säng men det kan jag inte. äh det kommer nog bli kul.

For so long my heart was breaking but now it's standing strong

2012-12-27 @ 12:06:35
Jag mår bra idag. jag mår jäkligt bra. Igår var jag ute på stan och shoppade. Jag åt kebabtallrik! Det är ju inte nyttigt alls men det fick bli det ända som skulle ätas hade jag tänkt men senare på kvällen så åt jag två bullar och då kände jag att jag inte kunde behålla det och kräktes. jag lyckades iallafall rädda dagen så jag är rätt nöjd. Gårdagen avslutades med styrketräning på egen hand. Skönt med träningsvärk nu.
jag vill bli vig!! Nu i morse så kollade jag upp lite stretching övningar som man kan göra för att bli vig så nu har jag bestämt att jag ska värma upp i ca 15 min och sen stretcha och det ska jag försöka jag göra dagligen.

Förbannad!!!!!!!!!!!

2012-12-24 @ 21:09:37
nu är jag jätteförbannad. helt sjukt!!!
jag hade en trevlig middag med familjen och sen fick jag ett sms från en nära vän om att jag fanns med på en hemsida som heter jerk.com!!!!! vad fan. hon hade tydligen googlat folk hon kände bla mig och då ser hon att jag finns där. jag visste inte ens om det!!!!!!!!
dt finns en blid på mig som jag har haft som facebook bild och mitt namn och allt finns med och det står is (mitt namn) a jerk or not??? Vote!!'
vad är det för någon jäkla sida? och vem är så elak som vill lägga upp mig där? jag är jättearg, ledsen, förbanna, och en massa andra känslor just nu.
så jag försöker få bort profilen men tydligen så kan man inte det. då vill jag kontakta människorna bakom sidan men för att göra det ska man betala 25 dollar!! nej det tänker jag fan inte göra. sen så söker jag på google på hur man ska kunna ta bort profilen och stöter på andra som också har profiler på den sidan som de inte visste om. någon av dessa stackare har till och med betalat för att kontakta sidan men inte fått något svar så han provade att göra en random profil och när han bara skrev ett random namn så får han upp facebook profiler och då frågar sidan "did you mean this person?" "Do you want to add their facebook profil picture?".
så då är det ju ännu enklare att skapa en profil till någon när facebook är inblandat. nu försöker jag konakta facebook vilket verkligen är omöjligt. jag vill att de ska veta att någon har använt min bild genom facebooks sida vilket inte är acceptabelt.
jag lär ju inte kunna kontakta facebook eller få bort min profil från jerk.com men fan vad dom förstörde min jul nu. detta är nog inte ens en av de värsta sidorna där man kan bli uthängd men fortfarande så är det obehagligt och äckligt.

Merry Chistmas

2012-12-24 @ 16:01:01
God jul!! hoppas att alla har det riktigt trevligt.
jag har hunnit hetsa och spy...
på kvällen väntar julbord och julklappar :D. jag kanske inte har skrivit det men jag är demi-vegetarian sen i somras, vilket innebär att jag äter vegetariskt+ fisk och skaldjur. och nu till jul så ska jag börja äta kött igen. det är ju inte gott med ett vegetariskt julbord och julskinkan har jag ju saknat!!
God jul på er!!!

You never credit yourself

2012-12-20 @ 12:36:24
jag mår sådär... veckan har varit dålig men igår så kände jag att jag måste ändra mig. jag vet inte men jag måste börja tycka om mig, ge mig själv en klapp på axeln då och då.
jag vill så gärna ha en tatuering eller snarare flera stycken. jag vill ha en som betyder mycket för mig. jag måste ha pengar först så jag lär ju inte skaffa en tatuering för tillfället iallafall.
jag ska till min psykolog idag efter skolan. jag vet inte riktigt vad jag ska prata om.
hejdå

18/12-12

2012-12-18 @ 07:45:11
Jag ska sjukanmäla mig idag och istället för att vara i skolan så ska jag till sjukhuset och ge blod. sen ska jag träffa en kompis som är ledig idag. vi får se vad vi hittar på.

jag känner mig så fruktansvärt TJOCK!!!!!! Jag måste hålla magen på plats så att den inte trillar ut.

nu måste jag ta mig upp ur sängen och börja fixa mig. jag har fått fina kommentarer som jag har läst men inte svarat på, förlåt. jag lovar att svara men inte nu och kanske inte idag heller.

If someone would've told me what life would give me I wouldn't believe them

2012-12-18 @ 01:00:08


My yesterday of freedom

2012-12-18 @ 00:07:32
Allt var bra. Men nu är det inte det.... jag vet inte. jag var ju så duktig. jag tränade till och med två pass.
jag kom hem och var glad och åt min portion med pastasallad och tonfisk. när jag var klar gick jag och tittade på lite tv. Sen. Ja sen kom jag tillbaka till köket och där fanns det som var kvar från pastasallad och utan att ens tänka tog jag en gaffel och började äta. NEEEEJ!!!!!! VARFÖR???? Och när jag kom på mig själv så tänkte jag att nu måste jag kräkas, jag har ju varit så duktig så det får inte sluta dåligt. okej jag ska kräkas men när jag ändå ska kräkas så kan jag väl ta en bit brownie och godis också. FAN!!! Så inom en timme så var jag klar med ätandet och gick för att kräkas och sen duscha. när jag kräktes kom bara en massa pastasallad. knappt tio godisbitar och lite chokladaktig sörja. jag blev förbannad. vart försvann brownien och resten av godiset!?? jag började dricka en massa vatten och hoppa runt som en galning. sen kräktes jag igen men inte heller då kom något upp så jag gav upp. Man skulle kunna tro att allt tog slut här men nejdå inte för mig nej. efter en timme i badrummet så är jag vrålhungrig. jag skäms men jag åt en brownie till och snabbnudlar. och nu är jag här. jag har inte heller kräkas. fyfan vad äcklig jag är. jag känner inte för att gå till skolan imon.

Morning

2012-12-17 @ 08:56:36
Godmorgon på er. jag börjar skolan kl 10.30 så det har varit skönt med sovmorgon :).
jag skäms... jag ska ha betygssamtal i alla ämnen den här veckan och jag har fortfarande inlämningsuppgifter som inte är inne. jag får väl säga som det är. jag är deprimerad och finner ingen lust, ork och motivation till att plugga.
jag vill inte att någon ska bli besviken. men så kommer det nog att bli ändå och det får jag ta. det är ju faktiskt mitt fel.
idag har jag bara två lektioner och slutar vid två sen ska jag träna på friskis vid fyra. jag tror att det kommer bli en bra dag :D

Warm tea in a cold winter evening

2012-12-16 @ 17:16:51
Just nu sitter jag och tittar på tv med en varm kopp te, mmm..
dagen har varit förvånansvärt bra. iallafall hittills. jag har spenderat hela dagen med att sminka mig olika sminkningar. testade sotade ögon vilket är jättesnyggt. jag tror att jag ska ha sotade ögon på nyårsafton.
matintaget har varit bra... på morgonen i kyrkan bjöds det på wienerbröd, det fick bli min frukost. jag delade en med min syster. jag gissar på att det blir ca 500 kcal. det blir säkert mindre men jag håller mig vid 500. wienerbröd är ingen bra frukost men nu blev det så och jag har ingen ångest för det vilket är bra. iallafall så blev lunchen en näve pistagenötter och om någon timme så ska jag fixa snabbnudlar. så har jag tänkt mig att det ska vara, får hoppas på att det håller.


Good weekend?

2012-12-15 @ 19:51:11
idag är det ju lördag... det brukar aldrig gå bra för mig på helger. verkligen aldrig, men idag har jag varit sysselsatt med en massa annat istället för att inte ha något att göra och tänka på mat. gud vad glad jag är nu!!! jag hoppas verkligen att det blir bra imorgon också.

there's a better bit of me to see

2012-12-15 @ 13:37:20
jag ska försöka att komma tillbaka till bloggandet och blogga regelbundet.. hoppas jag :D
nu ska jag skriva klart en massa inlämningsuppgifter som jag ligger väldigt mycket efter med.
<3

Looking through all of my thoughts

2012-12-15 @ 13:22:08
jag har saknat bloggen sååå mycket!!!!!! jag vet inte vart jag ska börja med allt som har hänt det senaste halvåret.... jag är 18 nu och jag vet inte riktigt hur det känns, jag vill vara 18 men jag känner att jag är fast vid 15 16 det var ju då allt började och jag har knappt kännt att jag någonsin varit 16 eller 17. så nu helt plötsligt är jag 18. jaja....
som 18åring får jag inte gå kvar på bup så klart så jag är flyttad till vuxen psykiatrin nu. jag gillar min psykolog och sånt men jag saknar bup så in i norden.... men det får jag leva med.
hur är det med mitt ätsrörda jag då? jo jag är inte frisk än. jag spyr ibland. ibland kan jag spy 1 gång på en månad och någon annan månad kan det vara 5 gånger. det beror lite på hur jag mår och jag har märkt att om jga till exempel kräktes igår så är det mer okej att kräkas idag också, så är det...
självskadebeteendet har nog ökat,tyvärr. det verkar som att jag går från ett beroende till ett annat.
Jag älskar mat vilket jag ser som en positiv sak. sen kan det vara negativt att utnyttja det när jag mår dåligt och tystar mina inre känslor och röster med mat.

jag kämpar fortfarande på. jag vill tycka om mig själv. jag vill tycka att jag är vacker. jag vill bli fri!!