When will you realize, Baby I'm not like the rest

2012-07-11 @ 13:49:00
Nu är jag i Öland. skönt att komma bort från hemmet och bara vara någonannanstans. Det finns en massa fina djur här i djurparken så jag är hur glad som helst. jag kanske kan slänga in någon bild eller så om ett par dagar.

Who am I

2012-07-10 @ 10:51:06
jag är tjock och äcklig. om jag inte gå ner kilona som jag gått upp nu under sommarn så går jag inte tillbaka till skolan.
mina kusin kommer vara hos oss i ett par dagar så jag kommer inte kunna skriva här.
jag var ledsen igår för min mormor sa "Nu när din kusin kommer så måste du roa henne och ha kul med henne, för annars kommer hon att tycka det är tråkigt att vara med dig." Jag sa bara okej. jag vet att jag är tråkig och att jag inte alls pratar mycket. men saken är att folk tror att jag vill vara tråkig men det vill jag inte. jag vet inte hur jag ska bli social. jag kan inte lita på människor även om jag känner dem väl. till exempel så kan jag knappt prata med min "bästa" kompis. jag försöker alltid tänka på något som jag kan säga men inget poppar upp i mitt huvud så vi förblir tysta ett tag tills hon kanske säger något. jag vet inte hur man gör för att vara social.
 
 
förresten så skar jag mig på handleden i förrgår. Så nu får jag gå runt i långärmt eller så får jag ha en massa armband, fast armbard kan vara lite riskabelt så långärmt får det bli. Ärret är ju där för att straffa mig inte för att underlätta.

Tell me what to do

2012-07-07 @ 21:17:17
jag har inte ätit någon riktig och nyttig mat idag förutom frukosten annars har jag proppat i mig pannkakor, kakor, choklad och godis. jag fattar ingenting. hur svårt är det!!!????
 
imon ska jag jobba och det känns skönt, jag slipper vara hemma då.
 
jag måste göra något den här sommaren. Som det är nu så vaknar jag på morgonen och äter mig igenom hela dagen och på natten går jag och lägger mig. jag vill inte att hela mitt sommarlov ska vara bort kastat. jag vill göra nåt kul om dagarna. jag vill träna. åh vad jag vill träna. jag har nog inte tränat på en hel månad iallafall inte på friskis. jag vågar inte gå dit längre. jag är rädd att nogon ska märka att jag har gått upp i vikt. det är synd att jag inte vågar mig dit för jag gillar verkligen deras pass, men jag kommer nog gå dit någon gång men inte imon eller nästa vecka.
 

Here we go again

2012-07-06 @ 12:45:38
det var länge sen men jag vill börja skriva här dagligen.
jag har gått upp i vikt!!!!! typ 2 kilon, crap
jag har så mycket jag vill berätta om typ att jag har gått på lchf i en vecka och failat totalt och att jag bara äter dagarna ut och att jag saknar skolan som bara den.
jag ska dra till moster nu