I don't know where to go so I'll just get lost again

2013-05-08 @ 21:14:43
idag har det matmässigt varit en bra dag. jag åt: en skål med müsli + banan till frukost, 5 köttbullar + tre potatisar +sås till lunch, och två små piroger till middag och en banan som mellan mål.
Detta är första gången på länge det har varit en bra dag. En dag med normalt matintag och inget kräkande.
sen har det nog varit en bra dag iallafall. jag var hos min skötare idag och han sa att han tyckte att det vore nog bra om jag lades in. jag känner likadant. jag behöver det.
som mål till nästa vecka får jag max äta något "onyttigt" (sötsaker) vid fem tillfällen. jag var uppe på tio tillfällen den här veckan som gick.
Efter att jag lämnade arbetsterapin när jag var klar så ville jag bara gråta. Jag började tänka på allt som jag skulle sakna under tiden jag ligger inne. Det var verkligen inte såhär jag hade tänkt att min sommar skulle se ut. Men jag höll tårarna inne och lyssnade på musik istället.
Jag har för övrigt nu beställt boken Mattillåtet av Gisela van der Ster. En riktigt bra bok om ätstörningar som jag verkligen rekommenderar
.

Give me therapy. I'm a walking travesty but I'm smiling in everything

2013-05-03 @ 12:07:25
allt är bara värre och det blir bara värre för varje dag som går.
jag orkar inte mer
jag kräks flera gånger om dagen och mina tänder och hals är helt förstörda.
jag vet inte hur jsg ska fixa det. det höll ju på att bli bra för ett halvår sen men nu är jag tillbaka i botten igen.
min moster frågade mig för ett par veckor sen hur det var med mig nu, om jag fortfarande kräks och sånt. vad ska jag säga.... jag sa att jag kräks beroende på hur jsg mår och att det inte är lika ofta som förr (lögner). hon sa att hon trodde att jag skulle ha fixat det. att jag skulle vara frisk nu. hon blev besviken och sa 'aa din mamma lär ju inte bli glad när hon får reda på det här. hon trodde att du mådde bättre'
jag borde aldrig ha sagt något. jag bara gör folk besvikna hela tiden. men samtidigt blir jag arg. Hallå här är det jag som har problem och du sitter och säger att du trodde stt jag skulle vara frisk nu! jag behöver verkligen inte dina negativa tankar om vad du tycker.
iallafall så kommer inge bli glad av att höra det jag kommer med nu om ingen är nöjd med att jag ljuger ihop en historia om att jag mår halvt bra.
för en timme sen var jag hos skolskötetskan och jag sa som det var. jag orkar inte längre. jag är helt slut. hon sa något jag aldrig hade förväntat mig. hon sa "det du behöver kanske är att läggas in" jag grät och sa "men jag är ju för tjock för det" hon sa att man kan ha ätstörningar oavsett vikt. vi kollade lite på capoi anorexi center och hon ska kontakta min psykolog och skötare på arbets terapin (har börjat där nyligen).
jag trodde aldrig att jag skulle behöva läggas in. Men om det är det jag verkligen behöver och om det är det som kommer att få mig att bli frisk så tar jag den chansen. Jag ska nog få gå klart den här skolterminen. jag känner att jag behöver göra något drastiskt för att inte förlora mig själv helt.
Det svåra blir vad man ska säga till mamma och pappa om det här. och alla andra som kommer undra vart jag är när jag är inlagd 'hon är inlagd på sjukhus för att hon inte kan äta normalt'
jaja nu ska ja iväg till min skötare på arbetsterapin. min uppgift för veckan var att äta frukost varje dag. det har jag failat

Help i have done it again

2013-05-03 @ 11:43:45
Hello my friend
I remember when you were so alive with your wide eyes.
Then the light that you had in your heart was stolen.
Now you say that it ain't worth staying.
You wanna run but you're hesitating.
I'm talking to the girl in the mirror