I'm not a supermodel. I stil eat McDonalds

2012-05-29 @ 11:59:30
jag är en tjockis
Allt har varit dåligt. framför allt helgen. det blev en massa mat och tårta och äckelsaker som jag självklart proppar i mig. jag jobbade under helgen och jag jobbar ju på ett café så då äter jag bara mackor och sen så blir det alltid att man tar någon bakelse och det förstör allt för mig. BAJS



jag ska väga mig på bup nu på onsdag och jag vet att jag minst kommer väga 70kg. Annars är det något fel på vågen.

jag har en massa inlämningar och labraporter som jag måste lämna in innan skolan slutar men jag orkar verkligen inte med det.

igår spydde jag. efter att ha ätit kvarbliven morsdag tårta så kände jag mig så jäklaa värdelös så jag orkade inte mer. Men idag måste det bli en bra dag. Jag orkar inte med alla dåliga dagar.


Sing along to your favourite songs

2012-05-22 @ 23:01:00








beach, bubbles, girl, light, sand

It's always darkest before the dawn

2012-05-22 @ 16:29:21
idag mår jag bra. solen skiner, det är varmt och allt känns härligt. jag har köpt en morsdag present till mamma som hon ska få på morsdag. jag har varit rätt jobbig och elak mot mamma så hon förtjänar att veta att jag älskar henne även om jag inte alltid visar det.
såhär ser boken ut :D
 






jag har nationella prov i matte C på fredag och jag är lite nervös för jag vill inte misslyckas med det för jag vill inte ha ett IG i kursen och jag vill heller inte gå om kursen så jag måste verkligen få godkänt nu.





All I want is everything I'm not

2012-05-15 @ 16:12:43
Det här känner jag just nu:

My daily problem!




jag är så äcklig. igår åt jag en massa mat och sen gick jag och la mig. jag hade ont i magen till och med.
Idag på morgonen så var jag så ledsen så jag åt två skålar med chokladflingor men det är inte det värsta för gissa vad jag gör nu, jo jag sitter på bibloteket och jag har köpt lösgodis för 27kr som jag ska äta. fy fan vad jag skäms men jag känner mig bara så ledsen.
Hoppas på en bättre dag imorgon.

You said we wouldn't make it, but look how far we've come

2012-05-11 @ 22:13:19
idag var det en bra dag, fast än att det regnade så in i norden så var jag glad när jag gick ut från friskis efter ett härligt cirkel gym pass.

I used to sing to your twisted symphony

2012-05-09 @ 21:26:13
idag var det en dålig dag :(
jag åt två mackor med nutella.
nutella den himmelskt goda chokladen som ändå är så djävulsk.


Idag lånade jag en bok som heter Sockerberoende. den verkar vara bra och jag skulle absolut behöva tipsen som finns i den. jag är verkligen beroende av godis, choklad och socker. det gör mig så jäkla förbannad på att jag inte kan kontrollera mig utan alltid ska falla för frestelsen.

 

It's always darkest before the dawn

2012-05-08 @ 18:24:25

Hittills har det varit bra. Jag var på bup och där vägde jag mig, jag hade samma vikt som förut. det här kanske låter konstigt men när min psykolog frågade vad jag tänkte om vikten så sa jag att jag tyckte att vågen ljög för att jag hade ju ätit jättemycket den här veckan så då borde jag ha gått upp i vikt. hon sa att det kanske är okej att äta mycket och att det inte alltid betyder att man går upp i vikt.
Andra hade nog varit glada över att de inte hade gått upp i vikt men jag tyckte att det inte stämde. jag vet inte varför jag inte är glad, vad skulle jag uppnå om vågen visade att jag hade gått upp i vikt. visst jag skulle ju veta att det är sant men jag skulle ju bara bli besviken på mig själv.
men nu orkar jag inte bry mig om det för jag är glad :D





den här fina videon hittade jag idag :D

Don't make a sound

2012-05-07 @ 21:11:34
jag var ledig idag så jag åkte iväg och tränade tidigt. jag trodde att idag skulle bli en bra dag men tyvärr blev det inte så. jag vet inte ens varför jag alltid förväntar mig att vissa dagar ska vara bra, det är ju då jag verkligen tror på det men sen förstör jag det genom att äta.
Bra dagar för mig är dagar då jag har ätit rätt och då ska jag inte ha ätit/druckit något som jag tycker är onyttigt och all mat jag har ätit ska inte övrstiga en viss kalorigräns.
idag var det absolut en dålig dag, jag åt 6 pannkakor utan kompensation.
jag ska väga mig imon, jag kommer säkert ha gått upp minst hundra kilon så då får jag plågas och skämmas framför min psykolog på bup.

jag hatar pannkakor, det är en såndär "maträtt" som jag aldrig kommer kunna lära mig att äta av utan att det slutar i hets.




jag vill gilla mig själv men jag vill vara smal och just nu är jag tjock. jag är normalviktig, jag väger 61 kilo och jag tycker personligen att jag är på gränsen till övervikt men på bup säger de att jag inte kan gå ner i vikt förrän jag kan gilla mig själv för annars kan jag komma tillbaka till samma mönster söm förr.
jag har gått upp i vikt eftersom att jag inte kräks lika ofta som förut, varför kan jag inte sluta hetsäta istället?



You don't know what to believe in

2012-05-07 @ 14:37:00
jag hittade lite bilder från min dagbok. Det som är skrivet är mer än ett år gamalt.
jag skriver dagbok på engelska haha, jag gör det för att jag vill att det ska vara mig själv och mina tankar som jag skriver om och i mitt huvud pratas det engelska för det mesta :D
det känns lite sorgligt att se tillbaka på det. att jag kunde göra så mot mig själv. men ibland så saknar jag det ändå så jäkligt mycket.
det är inte i någon ordning alls, allt är helt random. 





här skrev jag ner låten Numbers av Pompeii






detta var första gången jag erkände att jag hade bulimi för mig själv











här ser ni alla mina galna regler som jag hade

It takes one to know, kid I think you've got it bad

2012-05-06 @ 19:38:10
jag mår konstigt nog bra idag även om morgonen bestod av en massa mat. det kan bero på att jag har spenderat hela förmiddagen fram till nu framför datorn. Iallafall så känner jag mig tjock men det verkar jag inte bry mig om heller och jag vill gärna plugga då jag har biologi prov på tisdag men det går inte.



jag har funderat på livet

jag ska först och främst bli fri/frisk från detta eländes ätstörda liv.

jag vill inte vara beroende av andra, jag vill vara den som kan hjälpa/trösta/glädja/peppa mig själv.
jag vill inte behöva ha en pojkvänn för att passa in/vara tillräcklig. visst det är inget fel med att ha en pojkvänn men jag vill inte ha en för att känna mig bra utan då ska jag ha en för att jag är kär.

jag vill ut och resa. efter gymnasiet vill jag jätte gärna åka med på något volontärsarbete där man arbetar med barn. det skulle verkligen vara kul :D.

jag vill ha en hund eller en katt eller båda :D jag kan tyvärr inte ha något husdjur nu eftersom att mamma vägrar skaffa ett så då får jag göra det själv när jag flyttar hemifrån, kanske när jag pluggar på universitetet. jag kanske inte kan klara av att ta hand om en hund då men en katt kan jag nog börja med.



I Guess I Always Knew That I Had All The Strength To Make It Through

2012-05-06 @ 18:39:16
Den här låten betyder väldigt mycket för mig.