I've come a long way, made alot of mistakes. But I'm stil breathing

2012-03-15 @ 12:05:46

det har gått bra med maten den här veckan, det går oftast bra på vardagarna men sen kommer helgen och förstör allt.

Den senaste gången jag var på bup så sa min psykolog att jag skulle väga mig när jag kom till bup varje vecka. jag väger mig inte längre för att jag inte har gjort det på flera månader och tänk om jag har gått upp i vikt då kommer jag dö, så därför håller jag mig undan vågen. men hon tyckte att det skulle vara bra att se att jag inte går upp i vikt av att äta sex måltider med jämna mellanrum. jag ska utgå från den vikt som kommer att visas på bups våg och försöka att inte jämföra den med vad jag vägde förut. nu kanske några tänker att man vist går upp i vikt av att äta sex mål om dagen och det stämmer väl om man är underviktig och inte har ätit på det viset på jättelänge men jag är normalviktig och har ätit sex mål om dagen sen jag började gå på bup.
Vägnigen kommer iallafall att bli en utmanning för mig.




till denna fina männinska som kommenterade mitt inlägg vill jag säga att det verkligen värmer mig att du tänker på mig <3. Stay strong <3 

Anonym
om I'm not alive if I'm lonely, so please don't leave:

Jag går igenom samma skit som du, samma känslor och dödsångest, enda anledningen jag fortfarande lever är p.g.a dig. Var stark. <3 Du är underbar, stark och jag kämpar för dig , även fast jag inte känner dig.