It costs too much to love

2013-12-03 @ 16:21:45
nu är jag utskriven från avdelningen. och vad ska man säga....... jag är tillbaka på ruta noll. jag hetsäter och spyr dagligen, igen.
jag har varit utskriven i tio dagar och här är jag. wow!
efter att jag inte behövde vila eller ha låst dör efter måltiderna var det fritt fram för mig att gå och spy, vilket jag absolut utnyttjade! idiot!!!!!!!!
och sen fick jag gå och komma som jag ville också vilket ledde till att jag nästan dagligen i smyg hade varit på willys i närheten och köpt en massa godis och choklad som jag åt själv och kräktes.
jag höll på med det i tre veckor en orkade jag inte mer och sa till personalen. de tyckte inte att vi skulle låsa dörren efter måltiderna igen eller inte låta mig gå ut. det skulle bara bli värre om de gjorde så tyckte de. så inget förändrades på den fronten. jag åt inte och kräktes på en vecka men sen klarade jag inte av det mer. så fort något jobbigt hände så behövde jag äta bort det och kräkas upp det. jag tillåter inte mig själv att känna. jag gör inte det. jag vet inte hur man gör när man känner. jag kan inte känna. det är för jobbigt.
allt pågick och de trodde att det hade blivit bättre.
Helvete vad jag avskyr mig själv!!!!! det finns inte ord som kan beskriva mitt självhat!! det värsta är att alla vet att jag har varit inlagd och då förväntas man vara frisk nu men jag är misslyckad och hopplös! jag skäms. jag skäms jag skäms jag skäms och jag skäms ihjäl. jag har onödigt slösat en tre månaders plats på en psykiatrisk vårdavdelning.jag har onödigt slösat på skattepengar som kunnat gå till något mycket bättre. jag vet inte jag vet inte längre. jag vet ingenting.
jag var så ledsen igår natt att jag inte förmådde mig att sova i min säng så jag tog mina kuddar och mitt täcke jag sov på golvet istället. jag hatar att vakna upp på morgonen.
det som är värst av allt är att innan jag började äta och kräkas på avdelningen så hade jag varit 6 veckor kräkfri och vattensamlingen i min kropp hade försvunnit. jag till och med vägde något mindre, 59-60kg. jag tyckte till och med att jag såg snygg ut!!!!! jag kände mig frisk och glad. och nu.... nu har jag lyckats gå upp till 63.5 kg!!!!!!!!! med alla måltider jag var tvungen att äta och som jag även behöll plus det som jag senare hetsåt och kräktes så är det självklart att jag kommer gå upp i vikt! allt kommer inte upp när jag kräks och jag antar att en del redan absorberats.
jag sitter här och bara skriver en massa strunt
hejdå!