så dålig

2011-03-30 @ 23:07:31
fy vad dålig jag känner mig nu :/ jag har kemiprov imon och har knappt pluggat förutom det jag har gjort under lektionerna men det räknas inte. jag vill vara bra i skolan men jag vet inte varför jag inte pluggar då. Jag känner verkligen att jag inte har någon ork längre och det beror absolut inte på att jag är underviktig eller liknande om man skulle tro det för det är jag verkligen inte (jag har ett normalviktigt BMI). hade jag haft ett underviktigt BMI så hade jag i alla fall förståt varför jag inte orkar men jag äter ju som idiot så varför orkar jag inte med något längre. hade jag varit duktig i skolan så hade jag i alla fall haft någonting att vara stolt över men jag har ingenting att vara stolt över så varför finns jag. det enda skälet till att jag inte vill ge upp skolan är att jag inte vill sitta hemma med min familj och känna deras besvikelse över att jag inte ens klarar av att gå i skolan som alla andra och att jag ska behöva leva på dem.
Det får väl gå som det går imon på kemiprovet,, ska gå och plugga på det lite nu :)

fucking perfect

2011-03-30 @ 22:03:42
idag var jag inte jätte bäst men inte totalt fail heller, eller jo kanske. Vi fick tacos i skolan så då åt jag för det mesta bara grönsaker och sen så kom man hem och då hade dom köpt pizza, ush... och jag kunde såklart inte motså så jag åt en halv pizza (ush skäms verkligen över mig själv). så i princip har jag bara ätit snabbmat idag.

Fucking Perfect av P!NK, den låten har jag haft i huvudet under hela dagen och även Who Knew. Helt underbara låtar. <3




kolla bara på denna underbart vackra tjej. hon är ju så himmelskt vacker. Anais Pouliot heter hon ;)

fail dag

2011-03-28 @ 21:24:20

Morgonen började som vanligt, förutom det att jag kände mig helt utmattad. jag vet inte riktigt varför men jag tror att det kan bero på att jag kräktes 4 gånger igår. I alla fall så hade jag fått i mig 500 kcal när jag hade kommit hem efter skolans slut, men som vanligt så börjar mitt helvete alltid efter skolan. jag planerar allting dagen innan och säger till mig själv att imorgon ska jag komma hem och gå direkt in och duscha och på så sätt hinner jag inte äta tillsammans med familjen men sen så måste jag ALLTID FÖRSTÖRA allt. VARFÖR?!!!!, VARFÖR!!!!?? OCH VARFÖR?.  Det sägs att man lär av sina misstag men det gör ju inte jag , varför kan jag bara inte dö. ibland så tänker jag på att det är bra att jag kräks så att jag kanske kan dö nångång. men jag vill inte kräkas, jag vill svälta som förr, jag vill vara vacker, att kräkas är inte vackert på något sätt likså är inte att äta som en gris heller vackert.
I just want to be perfect.

om det är något som har varit positivt idag så är det träningen.

första inlägget

2011-03-24 @ 23:43:53
hej. det har har varit en dålig dag idag jag kan inte fatta att mina kompisar alltid ska förstöra det när dom sitter och äter sitt godis och man själv sitter och tuggar på sitt tuggummi,, varför måste dom bjuda mig fattar dom inte att jag är fet som fan... jag behöver inte det,, men men det är just det som min vardag består av, misslyckanden. men jag tänker inte ge upp jag.

stay strong <3

Välkommen till min nya blogg!

2011-03-24 @ 23:03:19